30532600 // ung2600@glostrup.dk

Ledige stillinger

Glostrup Ungdomsskole søger en lærer til specialtilbuddet 78`Nieren.

Vi søger pr. 1. marts 2023 eller snarest derefter en lærer til undervisning i vores specialskole som ligger under Glostrup ungdomsskole.

Vi er et lille team, med dygtige og engagerede kollegaer.  2 lærere og 1 pædagog med plads til 8 elever fra 7 til 9 klasse.

Vores elevgruppe har forskellige udfordringer, som typisk kan være socio-emotionelle udfordringer og trivselsproblematikker generelt.
De kan fx have udfordringer med opmærksomhed, sanseforstyrrelser, kravafvisende adfærd, angst problematikker eller andre diagnoser som ASF og ADHD/ADD mm.
Eleverne har typisk en lang historik med skolevægring og nederlagspræget skolegang, hvor de har følt sig forkerte, eller har haft svært ved at passe ind.

Vi arbejder anerkendende, relationelt og systemisk, med fokus på at møde eleverne med ligeværd, i øjenhøjde og med respekt. Der skal skabes nye fortællinger, så mere selvværd og selvtillid bliver mere integreret i dem. Vi har tæt familiesamarbejde, da det er vores erfaring det ofte giver gode relationelle forudsætninger, hvis både elever og forældre er trygge ved skolen og er med i processen og udviklingen.

Vi arbejder så vidt muligt med en høj grad af forudsigelighed i hverdagen, low arousal og ro i læringssituationer for at skabe trygge rammer for udvikling. Eleverne skal føle sig set, hørt og respekteret og de skal gerne have en lille aktie i de aftaler vi laver. Også når det gælder undervisningen. 

Vi kunne ønske os at du:

 • Har erfaring med denne målgruppe
 • Har fokus på relationer og er et anerkendende menneske.
 • Vil indgå i et ligeværdigt tværfagligt samarbejde, med kollegaer, PPR, forvaltningen samt kontaktpersoner.
 • Dine relationelle kompetencer ift børn og kollegaer vil være den vigtigste del i arbejdet med denne målgruppe, og ift denne kollega konstellation med meget få ansatte.
 • Vi ønsker os en medarbejder der er god til at være sig selv. som kan være tydelig, autentisk omsorgsfuld, sympatisk, nysgerrig og med gode mentaliserings evner.
 • Du har gode faglige kompetencer og er fleksibel i forhold til din forståelse af faglighed, undervisningsrammer og læring.
 • Du anser børnenes sociale og relationelle trivsel som en forudsætning for læring – og afviger gerne fra den planlagte undervisningsplan for at skabe det mest optimale læringsrum for hver enkelt og for gruppen som helhed.
 • Du har fokus på udvikling af børns personlige, sociale og faglige kompetencer og er vant til at kombinere pædagogiske tiltag med læringssituationer.
 • Du trives med at være en del af et lille og dynamisk miljø. Du er god til at arbejde struktureret, fleksibelt, professionelt og omsorgsfuldt samt er omstillingsparat i forhold til egen planlægning.
 • Din faglige profil er, uddannet lærer, gerne med erfaring indenfor specialområdet og gerne med kompetencer inden for matematik og dansk på mellemtrinnet og udskolingsniveau samt kunne føre til FP9.
 • Du har erfaring eller har viden om elever inden for autismespektrum forstyrrelser (ASF), ADHD/ADD og kognitivt udfordrede elever.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte:

Ungdomsskoleleder Stefan Jensen på mobil 29 45 66 45 eller mail ung2600@glostrup.dk

 

Aftale om løn og vilkår sker ifølge overenskomst med uddannelsesforbundet.

Ved ansættelse forbeholder vi os ret til at indhente børne-straffeattest samt referencer

Vi forventer at holde samtaler i uge 4 – mandag og onsdag. Der vil være 2 samtale runder.

Ansøgningsfrist d. 18. januar 2023

Se mere og ansøg på: Stillingsopslag