Ledige stillinger

 

Vi mangler kollegaer

Vi mangler kollegaer til at besætte aftenvagter i vores ungdomsklub tilbud (13-18 år) i Glostrup Ungdomsskole.

Vagterne ligger primært mandag og onsdag kl. 16/17-22 samt fredage og søndage i vinterhalvåret kl. 15-21/22 efter en nærmere plan.

 

Om dig:

Personen skal helst være 25+ og skal kunne starte i uge 50 eller snarest derefter.

Klubben har mange medlemmer med anden baggrund end dansk så vi ser gerne en kollega som, de unge kan spejle og identificerer sig med, samt en kollega der tør stå ved sig selv og kan tør gå ind i diskussioner om holdninger og værdier med de unge.

Vi søger en kollega der er energisk og som kan sætte aktiviteter i gang. Personen skal kunne sætte sig igennem, samtidig med at kunne tage dybere snakke med de unge, om tilværelsen og det at være et ungt menneske med dets udfordringer og glæder.

 

Om os:

Vi er en lille ungdomsklub i Glostrup kommune under Glostrup Ungdomsskole og vi ligger i samme bygning som ungdomsskolen og dens aktiviteter og undervisning. Som klub medarbejder består arbejdet derfor også i at servicerer de unge og undervisere der skal i ungdomsskolen.

Vi er et lille team af medarbejdere der dækker klubbens åbningstider mandag til torsdag kl. 15-22 samt fredag og søndage i vinterhalvåret (uge 43-13). Vi er engageret, stabile og selvstyrende. Der er som oftest 2 medarbejdere på arbejde som bakker hinanden om, hvis der skulle opstå problemer/udfordringer og som styre aktiviteter den pågældende aften.

 

Arbejdstider og løn:

Arbejdstiderne er mandag til torsdag kl. 15-22 samt fredag og søndage i vinterhalvåret (uge 43-13)

Der skal på regnes et 3 timers møde hver anden måned.

Lønnen er efter overenskomsten for Ungdomsskole undervisere arbejdstakst 191,55 (2020) pr. time.

Straffe- og børne attest indhentes