30532600 // ung2600@glostrup.dk

Basketball for begyndere

SPORT, BEVÆGELSE & FRILUFTSLIV

Starter 22/9-2022
Medarbejder
Rufi
Tid og sted
Torsdag 16.00-18.00
Gymnastiksalen Lok. G 6
Skovvangskolen, Egeskoven 27
2600 Glostrup
Aldersgrænse
For alle unge.
Antal ledige pladser
Der er 1 plads tilbage.

Beskrivelse

Hej alle jer derude som er nysgerrige efter at lære at spille basket! Måske har du aldrig rørt en basketbold før men synes, at det kunne være spændende at lære at skyde og drible og spille 3 mod 3 eller 5 mod 5. Måske har du allerede lært at skyde rigtigt eller at lave et lay up. På mit hold kan du lære de helt basale ting indenfor basket, men der er også mulighed for at finpudse sine "skillz" og blive endnu bedre. Dvs. der på holdet også er plads til dem der er øvede. 

Til min træning er det vigtigste, at vi har det sjovt sammen samtidig med vi bliver seje til at spille basket! Der er altid tid til at sludre i pauserne og vi laver tit nogle sjove konkurrencer, hvor der er spiselige præmier på højkant! Hvis holdet har lyst, kan vi også tage ud og se en Elite Herrehold Basket kamp og/eller deltage i en basket turnering mod andre ungdomsskolehold!

 

Tilmeld dig "STREETBASKET" og, hvem ved, måske ender du med at blive den næste Michael Jordan! Det kan dog garanteres, at du kommer til at have det sjovt! Vi ses til september 2022!

Medarbejder

Rufi


Andre hold i samme kategori